Wie zijn wij?

De schoenmadammen, dat is een toffe bende dames met één doel:

het beste bieden voor de voeten van je kind!

En o ja, we spotten ook al graag eens wat leuks voor dames (lees voor onszelf:-)

Maak kennis met dit heerlijke team!

Kim Timmermans

Kim Timmermans

Hallo, ik ben Kim!

Fiere mama van dochterje Bowie. Altijd in de weer om jullie bestellingen netjes in te pakken en snel te versturen. Naast de online bestellingen, zorg ik ook voor het verwerken van leveringen en vul ik de  voorraad in de winkel aan zodat  iedereen altijd een ruime keuze heeft in elke maat en onze winkel altijd mooi en overzichtelijk blijft. 


Jolien Warpy

Jolien Warpy

Hey, ik ben Jolien!

Met plezier meet ik alle voetjes op en help ik je bij het maken van de juiste keuze in de winkel. Met ons uniek maatsysteem in cm proberen we ook online om jullie de juiste maat aan te bevelen. Past er echter toch eens iets niet, dan volg ik de automatische retourprocedure mee op en zorg ik voor een snelle terugbetaling. 

Emma Behits

Emma Behits

Dag, ik ben Emma!

Creatieve en spontane duizendpoot. Tijdens de winkeldagen sta ik steeds paraat om jullie te helpen! Samen met Leen zorg ik voor mooie productfoto's en geef ik tijdens filmpjes graag meer uitleg over onze producten en het onderhoud hiervan. Verder hou ik me ook bezig met inputten van online leveringen en de boekhouding. Waar nodig spring ik in want ik hou van veel afwisseling.

Leen Van Eylen

Leen Van Eylen

Hallo, ik ben Leen!

Trotse mama van Georges en al 8 jaar happy (en meest rommelige) schoenmadam. Gezellige babbel of vraagje via onze socials? YEP, dat is met mij! Het leukste aan de job is ongetwijfeld nieuwe collecties kiezen én merken dat jullie net zo enthousiast zijn als wij met al dat moois! 

Hilde Leers

Hilde Leers

Hoi hoi ik ben Hilde!

Schoenmadam van het eerste uur. Zot van mijn ventje, onze 3 fantastische meiden en onze gekke hond. Ik ben verslingerd aan mijn job. Verslaafd aan leuke collecties inkopen. En krijg nog steeds tonnen energie van “in de winkel staan”. Ik gids je met veel plezier doorheen je zoektocht naar het juiste paar, ook vanop afstand. Vind pasvorm en juiste maatjes super belangrijk (ja, ik meet nogal wat af ). En word gelukkig van de perfecte match.

Kathleen Claes

Kathleen Claes

Hi, ik ben Kathleen!

Mede-oprichtster en zaakvoerster bij de schoentjes. Samen met mijn man Dries Elsen trachten we duurzaam te ondernemen achter de schermen. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn vier zalige tieners, moestuinieren, wandelen in de natuur en volleybal kijken. 


Ik ben reeds klant

Ik ben nieuw en maak een account aan