Wie zijn wij?

De schoenmadammen, dat is een toffe bende dames met één doel:

het beste bieden voor de voeten van je kind!

En o ja, we spotten ook al graag eens wat leuks voor dames (lees voor onszelf:-)

Maak kennis met dit heerlijke team!

Jolien Warpy

Jolien Warpy

Hey, ik ben Jolien! 

Online een bestelling geplaatst? Ik pak ze met veel liefde in én zorg voor de nodige opvolging omtrent jouw bestelling. Ik houd van mijn lief Olivier, ons dochtertje Ida, reizen, Kerstmis en lekker eten. Ik kan echt genieten van een terrasje in de zon met een lekker roséke. 

Emma Behits

Emma Behits

Dag, ik ben Emma!

Creatieve en spontane duizendpoot. Tijdens de winkeldagen sta ik steeds paraat om jullie te helpen! Samen met Leen zorg ik voor mooie productfoto's en geef ik tijdens filmpjes graag meer uitleg over onze producten en het onderhoud hiervan. Verder hou ik me ook bezig met inputten van online leveringen en de boekhouding. Waar nodig spring ik in want ik hou van veel afwisseling.

Leen Van Eylen

Leen Van Eylen

Hallo, ik ben Leen!

Trotse mama van Georges en al 8 jaar happy (en meest rommelige) schoenmadam. Gezellige babbel of vraagje via onze socials? YEP, dat is met mij! Het leukste aan de job is ongetwijfeld nieuwe collecties kiezen én merken dat jullie net zo enthousiast zijn als wij met al dat moois! 

Hilde Leers

Hilde Leers

Hoi hoi ik ben Hilde!

Schoenmadam van het eerste uur. Zot van mijn ventje, onze 3 fantastische meiden en onze gekke hond. Ik ben verslingerd aan mijn job. Verslaafd aan leuke collecties inkopen. En krijg nog steeds tonnen energie van “in de winkel staan”. Ik gids je met veel plezier doorheen je zoektocht naar het juiste paar, ook vanop afstand. Vind pasvorm en juiste maatjes super belangrijk (ja, ik meet nogal wat af ). En word gelukkig van de perfecte match.

Kathleen Claes

Kathleen Claes

Hi, ik ben Kathleen!

Mede-oprichtster en zaakvoerster bij de schoentjes. Samen met mijn man Dries Elsen trachten we duurzaam te ondernemen achter de schermen. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn vier zalige tieners, moestuinieren, wandelen in de natuur en volleybal kijken. 


Nieuwsbrief

Schrijf je in op de Hippeschoentjes nieuwsbrief en ontvang de leukste promoties en acties in je mailbox

Ik ben reeds klant

Ik ben nieuw en maak een account aan